Cégünk 2003-ban alakult két fővel. Célunk elsősorban a kis darabszámú műanyag nyílászáró igényű emberek kielégítése volt, amelyben jelentős sikereket értünk el.  Hamarosan a precíz munka, ill. a korrekt üzletpolitikánk azt eredményezte, hogy csapatunk bővítésre került.

Az elkövetkező években folyamatosan arra törekedtünk, hogy a változó piaci igényekhez valamint a műanyag nyílászáró technika folyamatos fejlődését cégünk is rugalmasan tudja kezelni. Mindig fontos szempont volt számunkra, hogy előre egyeztetett, meghatározott határidőket vállaljuk mind a nyílászárók gyártását, mind beépítését illetően, amely betartására minden munkatársunk nagy hangsúlyt fektet.

A műanyag nyílászáró alapanyagát gyártó cégek folyamatosan alkalmazkodnak az építőiparban véghez menő fejlődésekhez így a mi is folyamatosan kerestük a vevőink számára megfelelő minőségű nyílászárókat. A helyszíni felmérések alapján a szakmailag jól felkészült kollégáink segítenek egyénre szabott illetve az ingatlanhoz megfelelő nyílászáró kiválasztásában. Az egyedi igények kielégítése is nagyon fontos számunkra.

Cégünk az elmúlt években folyamatos fejlesztéseken ment át, illetve a létszámunkat is sikerül folyamatosan bővítenünk azzal a céllal, hogy a partnereinket minél gyorsabban, ill. megfelelő szaktudással rendelkező kollégákkal tudjuk kiszolgálni. Cégünk számára nagyon fontos, hogy a vevőink számára komplex rendszereket tudjunk szolgáltatni. Így már a helyszíni felmérés során kollégáink felmérik a kiegészítőkre vonatkozó igényeiket (redőny, párkány, rovarháló stb.) és a nyílászárokon ezeknek befogadására alkalmas kiegészítőket elhelyezik.

A műanyag nyílászáró piacon végbe ment változások alapján cégünk már több évvel ezelőtt elkezdte a színes nyílászárók értékesítését is. 2018-as évben cégünk új műanyag nyílászáró profil rendszer bevezetésére kötött megállapodást a német VEKA nevű céggel, ami a legmagasabb minőségi szintet jelenti a műanyag nyílászárók terén.

A cégünkhöz a nevünket büszkén adjuk, amit alátámaszt immár több mint egy évtizede ugyanaz cégünk adószáma, ill. telefonszáma.

Üdvözlettel:

Berta Attila és Gyarmati József | cégtulajdonosok