Műanyag külső tokos redőny

A hazai piacon a legnépszerűbb rendszernek számító külső tokos műanyag redőny kiváló minőségű PVC alapanyagokból készül. A redőnyszekrényt több rétegben porfestett (Lindab) acéllemez borítja. A tokvégek Alumínium alapanyagból készülnek. A redőnyszekrény formája 45°-os ötszög. A vezetősín és lamella extrudálilási eljárással készül. A vezetősínben igény szerint kefe vagy gumibetét biztosítja a zajmentes működtetést.

Gumírozott Alumínium záróléc biztosítja a redőny stabilitását és szélállóságát.

A rendszer szúnyoghálóval integrálható. A rovarháló fémszállal erősített UV stabil anyagból készül. Fehér és barna színben gyártható, a lamellák színét mintából lehet kiválasztani. UV. stabilitási garancia csak fehér színre vonatkozik. Kezelőként 16 mm-es lapos gurtni, vagy 6 mm átmérőjű kör gurtni alkalmazható.

Vakolhatóság műanyag külsőt okos redőnynél:

Műszakilag teljesen megegyezik a látszótokos kivitellel, csak a tok formája változik, 20°- os törés van a tok alsó részén. A vakolósín extrudált alumíniumból készül. A szerelőfedél készülhet acéllemezből, alumínium lemezből és extrudált alumíniumból.

A látszó alkatrészek (vakolósín, szerelőfedél) a RAL színskálának megfelelően igény szerint színre fújhatóak.

Külső tokos alumínium redőny

Kiváló minőségű alapanyagokból készült külső tokos redőnyrendszer, igény szerint vakolható kivitelben is gyártható.

A felhasznált alapanyagok szigorú minőségi ellenőrzésen esnek át. A redőnyök ennek köszönhetően hosszú élettartalmú és magas minőségű terméket biztosítanak.

Formavilága 20°, 45°-os kivitelben készülhet, 138, 165, 180, 205 mm-es tokméretben.
A vezetősínekben Stabil kefe biztosítja a halk működtetést, és a lamellák stabilitását.

A lamellák hengerléssel, PU habmerevítéssel készülnek, 37 és 41 mm-es fedőmagasságban.
A speciális felületkezelésnek köszönhetően az időjárásnak és az UV sugárzásnak jól ellenálló, hosszú élettartalmú redőnyléc alkotja a rendszert. A lécek elcsúszását arriter kapcsok biztosítják, melyeket speciális szerszámmal, roppantással rögzítjük.

A rendszerbe szúnyoghálóval integrálható.  A rovarháló rögzítését alumínium akasztóprofil biztosítja. A vezetősínbe hengerelt ferde kefe biztosítja, hogy a háló ne tudjon a vezetősínből kicsúszni.

Kezelőként 16 mm-es lapos gurtni, elektromos motoros meghajtás is alkalmazható.

Felső tokos redőnyrendszer

Az ablak fölé építhető PVC rendszerek közül a legsokoldalúbb termék. Két tokméretben 195*240, 245*250 mm-ben gyártható.

Kialakításának köszönhetően kimagasló hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal bír.
Igénye szerint elvakolhatók a látszó oldalak, ennek megfelelően, belül-alulról és belül-hátulról is szerelhető.
Univerzális illesztő profiljainak köszönhetően minden ablaktípushoz használható. Emelőtoló szerkezeteknél csak belül-hátulról lehet szerelni.

A rendszerbe szúnyoghálóval integrálható. A rovarháló rögzítését alumínium akasztóprofil biztosítja. A vezetősínbe hengerelt ferde kefe biztosítja, hogy a háló ne tudjon a vezetősínből kicsúszni.

Kezelőként 16 mm-es lapos gurtni, elektromos motoros meghajtás is alkalmazható.